GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας διαψεύδουν τα περί «νυχτερινών» συναντήσεών του

Συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσίευμα περί δήθεν νυχτερινών συναντήσεων του Προέδ...


Συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσίευμα περί δήθεν νυχτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν: «Το σημερινό δημοσίευμα της στήλης «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» της ηλεκτρονικής έκδοσης του «ΒΗΜΑΤΟΣ», περί δήθεν νυκτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι, κατ΄ επιεική προς το παρόν έκφραση, παντελώς ανακριβές».

Ο Βηματοδότης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτιμά τη νύχτα από την ημέρα (όπου καραδοκούν οι κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα των ρεπόρτερ) για να συναντήσει πολιτικά στελέχη, χωρίς ποτέ να ανακοινώνει τις συναντήσεις αυτές. Μεταξύ αυτών, υποστηρίζει το δημοσίευμα, είναι «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπεύθυνος για θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Νίκος Κοτζιάς, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Βασιλική Θάνου, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Παππάς και βεβαίως ο Πέτρος Μολυβιάτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση