GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάριος Γεωργιάδης: Δικαιολογίες όσα λέει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του ο Κατσιαντώνης

«Το ότι δεν υπάρχει οργάνωση είναι εύκολη δικαιολογία. Η οργάνωση είναι 100% στο δικό σου χέρι. Ο κ. Λεβέντης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδι...

«Το ότι δεν υπάρχει οργάνωση είναι εύκολη δικαιολογία. Η οργάνωση είναι 100% στο δικό σου χέρι. Ο κ. Λεβέντης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν βουλευτή, όσον αφορά την επιλογή των βουλευτών, όσον αφορά τη στήριξη των βουλευτών πόσο μάλλον ο κ. Κατσιαντώνης για το νομό Λάρισας. Ο κ. Λεβέντης πήγε εκεί και τον στήριξε, όπως κάνει και με άλλους βουλευτές. Πιστεύω ότι είναι μια εύκολη δικαιολογία όπως είπα εξαρχής», τόνισε ο Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Κατσιαντώνη.

«Εάν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτή την ανεξαρτητοποίηση θα πρέπει να σας το πει ο ίδιος ο κ. Κατσιαντώνης» πρόσθεσε. «Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε πόλεμο του κόμματος. Πώς φαίνεται αυτό; Από το γεγονός ότι όλα τα κανάλια δεν έχει εκπροσώπηση το κόμμα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Κατσιαντώνης ισχυρίστηκε ότι δεν βγαίνει στα κανάλια. Σαφέστατα δεν βγαίνει επειδή δεν υπάρχει εκπροσώπηση. Θα ήθελα να μου πείτε πόσες φορές τον έχετε καλέσει στο δελτίο σας. Σας απαντώ εγώ ότι ο ίδιος για δικούς του λόγους δεν ήθελε να βγει. Δεν θέλω να αναφέρω τον λόγο. Ήθελε να βγαίνει μόνο εκεί που θα έχει προβολή στο νομό που εκλέγεται» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «σε πρώτο χρόνο όταν βγαίνεις σε ένα μέσο εκπροσωπείς το κόμμα σου και όχι τον εαυτό σου. Σε δεύτερο προβάλεις τον εαυτό σου. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Κατσιαντώνης για την παράδοση της έδρας -την οποία έδρα απέκτησε με ψήφους του κ. Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων- θα πρέπει να παραδώσει και τους ψηφοφόρους του. Θα ήθελα να μας πει ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του, πέραν από το κοντινό οικογενειακό του περιβάλλον, αν τους γνωρίζει και αν τον γνωρίζουν. Μπορώ να σας πω ότι δεν τον γνωρίζουν. Δεν ψήφιζαν αυτόν αλλά τον κ. Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων».

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν η Ένωση Κεντρώων είναι προσωποπαγές κόμμα ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως «όταν μπήκαμε στη Βουλή αρχίσαμε να μας γνωρίζει ο κόσμος». Από την άλλη πλευρά σχολιάζοντας το γεγονός των αποχωρήσεων βουλευτών είπε ότι «με προβληματίζουν τα κόμματα που τους φιλοξενούν και που τους κυνηγούν. Όταν ένας βουλευτής εκλέγεται με λίστα δεν υπάρχει μέτρηση με τις ψήφους που έχεις φέρει, εκτός και αν έχεις εκλεγεί ξανά στο παρελθόν. Κανένας βουλευτής μας δεν ξέρει πόσους ψήφους έχει φέρει. Μπορώ να σας πω προσωπικά τι αριθμό ψήφων έχω. Αυτή στιγμή κάνω τον δικό μου αγώνα και θα αναμετρηθώ και θα βγω με τη δική μου δυναμική, ενώ θεωρώ ότι οι σταυροί θα ανταποκρίνονται στη δική μου προσπάθεια».

«Ξέρετε πόσα στελέχη υπάρχουν από πίσω και περιμένουν και πόσα στελέχη έχουν χτυπήσει την πόρτα, άνθρωποι που πιστεύουν το κόμμα μας και θέλουν να αναμειχθούν. Να μην εκπλαγείτε τους επόμενους μήνες. Να είστε σίγουροι ότι στο τέλος της ημέρας η Ένωση Κεντρώων θα έχει μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη. Δεν μας επηρεάζουν αυτά καθώς ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται» κατέληξε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση