GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bomb: Η Μαρία Καβογιάννη στις Μάγισσες της Σμύρνης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Έναν ακόμα εξαιρετικά δυνατό άσσο έκλεισε ο Σταμάτης Φασουλής για τις άκρως...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Έναν ακόμα εξαιρετικά δυνατό άσσο έκλεισε ο Σταμάτης Φασουλής για τις άκρως φιλόδοξες Μάγισσες της Σμύρνης που όπως πρώτος σου πρόδωσα θα ανεβάσει στο Παλλάς τον Οκτώβριο!

Μετά τους άξιους Σμαράγδα Καρύδη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μέμο Μπεγνή, Μελέτη Ηλία, Νικολέτα Βλαβιανού "κλείδωσε" για τη διανομή της υποσχόμενης υπερπαραγωγής των Θεατρικών Σκηνών και την σπουδαία πρωταγωνίστρια που θα κρατήσει τον ρόλο της Ευταλίας! Εδώ και καιρό έπαιζε έντονα το όνομα της για την φιλόδοξη δουλειά, μόλις τις προηγούμενες μέρες όμως έπεσαν και οι υπογραφές!

Η εξαίρετη ηθοποιός είχε πολλές και δελεαστικές προτάσεις για τον ερχόμενο χειμώνα αυτή όμως που ήρθε από τον "δαιμόνιο" Πάνο Κατσαρίδη που βρίσκεται αποτελεσματικά στο τιμόνι του Παλλάς την έκανε να ενδώσει χωρίς άλλη σκέψη! Ισχυρότατη η διανομή λοιπόν για τις Μάγισσες της Μάρας Μεϊμαρίδη που ανεβαίνουν στη σκηνή σε διασκευή-σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή υποσχόμενες να μας...μαγέψουν και να μας... κλέψουν! Ανυπομονούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση