GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε από το CAS η προσφυγή του Γιαννακόπουλου

Μια εβδομάδα μετά την εκδίκαση της προσφυγής από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το CAS έβγαλε απόφαση για το θέμα της τιμω...

Μια εβδομάδα μετά την εκδίκαση της προσφυγής από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το CAS έβγαλε απόφαση για το θέμα της τιμωρίας του από την EuroLeague αναφορικά με τα post που έχει κάνει στα social media.

Το CAS απέρριψε την προσφυγή του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πράγμα που σημαίνει πως δεν αλλάζει η πεντάμηνη τιμωρία που του είχε επιβάλλει η EuroLeague.

Στο "τριφύλλι" γνώριζαν εξαρχής πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει η τιμωρία που του έχει επιβληθεί, πλην όμως προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, αφού αυτό αναγνωρίζεται από την Διοργανώτρια Αρχή ως τριτοβάθμιο όργανο για την επίλυση διαφορών.

Έτσι, παραμένει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της EuroLeague μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι ο "ισχυρός άνδρα" του Παναθηναϊκού έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά τρία παιχνίδια της ομάδας του με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης (δις) στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να του έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικού ύψους 360.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση