GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε τη συνάντηση του Διευθυντή της CIA με τον Κιμ Γιονγκ Ουν - ΦΩΤΟ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ότι ο διευθυντής της CIA, Μάικ Πομπέο, συναντήθηκε τη...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ότι ο διευθυντής της CIA, Μάικ Πομπέο, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν.

"Ο Μάικ Πομπέο συναντήθηκε με τον Κιμ Γιονγκ -Ουν στη Βόρεια Κορέα την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνάντηση διεξήχθη πολύ ομαλά και δημιουργήθηκε καλή σχέση. Τώρα επεξεργαζόμαστε τις λεπτομέρειες της συνόδου. Η αποπυρηνικοποίηση θα είναι σπουδαία για τον κόσμο και για τη Βόρεια Κορέα!", έγραψε ο Τραμπ.

Αντώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν αποκαλύψει ότι υπήρξε επίσκεψη του Πομπέο, που κρατήθηκε μυστική στη Βόρεια Κορέα το Σαββατοκύριακο του Πάσχα των Καθολικών, όπου συναντήθηκε με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση