GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία: Eγκυμονούν κινδύνους για την ευρύτερη περιοχή

Την απόλυτη αντίθεσή του στις πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι εγκυμονούν κινδύνους για την ε...

Την απόλυτη αντίθεσή του στις πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι εγκυμονούν κινδύνους για την ευρύτερη περιοχή.

«Οι πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία μάς βρίσκουν αντίθετους και εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την ευρύτερη περιοχή. Ο ΟΗΕ είναι ο μόνος αρμόδιος να διενεργήσει τις έρευνες και να παραπέμψει τους ενόχους ενώπιον της διεθνούς δικαιοσύνης για την ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων, η οποία συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, η οποία καταλήγει:

«Ο πόλεμος δεν είναι η λύση για το δράμα του συριακού λαού αλλά θα δημιουργήσει νέα προβλήματα. Μονόδρομος οι διπλωματικές και ειρηνευτικές πρωτοβουλίες και ο ενεργός ρόλος των διεθνών οργανισμών. Είναι αναγκαία η κινητοποίηση των λαών της Ευρώπης και ένα νέο φιλειρηνικό κίνημα που θα αποτρέψει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση