GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας σε Μητσοτάκη: «Fake news» οι λιγότεροι αστυνομικοί που περιπολούν στους δρόμους

Ο Νίκος Τόσκας με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντάει στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αποδέσμευση αστυνομικών από τα γραφεί...

Ο Νίκος Τόσκας με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντάει στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αποδέσμευση αστυνομικών από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, απλώς ανάγονται στη σφαίρα των fake news. Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Άλλωστε, στην κατ΄ ιδίαν επικοινωνία του με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε κάθε ευκαιρία να εξακριβώσει τί ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι εξάλλου γνωστό το ότι οι πεζές περιπολίες άρχισαν επί των ημερών αυτής ακριβώς της κυβέρνησης» προσθέτει.

«Κατά τα άλλα, να τον ευχαριστήσουμε για τη σπουδή του να αποδεσμεύσει δύο στους δέκα αναλογικά από τον συνολικό αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για φύλαξη στο κόμμα του. Όμως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γενικότερες περικοπές σε τέτοιου είδους δεσμευτικά καθήκοντα εκατοντάδων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έτσι και αλλιώς ήδη δρομολογούνται σε ευρεία κλίμακα και θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες» καταλήγει ο κ. Τόσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση