GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H σκληρή πτέρυγα του CDU ζητάει την παραίτηση της Μέρκελ

Την αποχώρηση της 'Ανγκελα Μέρκελ από την ηγεσία του κόμματος, αλλά και την επαναφορά της υποχρέωσης στράτευσης, την κατάργηση...

Την αποχώρηση της 'Ανγκελα Μέρκελ από την ηγεσία του κόμματος, αλλά και την επαναφορά της υποχρέωσης στράτευσης, την κατάργηση του διπλού διαβατηρίου και την επιστροφή στην παλιά εικόνα της οικογένειας ζητούν μεταξύ άλλων στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), με κείμενο - «μανιφέστο των συντηρητικών», το οποίο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Rheinische Post».

Με το κείμενό τους, τα συγκεκριμένα στελέχη προσπαθούν, όπως αναφέρει η εφημερίδα, να ασκήσουν πίεση προς την κυρία Μέρκελ προκειμένου να εγκαταλείψει την «πορεία προς το κέντρο». Ο γάμος και η οικογένεια και η κεντρική εικόνα «πατέρας, μητέρα, παιδιά» αποτελούν τη σημαντικότερη βάση της κοινωνίας, αναφέρεται στο κείμενο, ενώ τονίζεται ότι πρέπει να δοθεί ανένδοτη μάχη εναντίον των αριστερών, δεξιών και ισλαμιστών εξτρεμιστών, αλλά και να καταργηθούν οι κοινωνικές εισφορές των εργαζομένων.

Το «μανιφέστο» αναμένεται να εγκριθεί αύριο κατά την ομοσπονδιακή συνδιάσκεψη της «Ένωσης Αξιών», της συντηρητικής πτέρυγας του CDU η οποία δημιουργήθηκε πριν από έναν χρόνο. Ο Πρόεδρός της, Αλεξάντερ Μιτς, μιλώντας στην εφημερίδα, απαιτεί η κυρία Μέρκελ να μην θέσει υποψηφιότητα για την ανανέωση της θητείας της ως αρχηγού του κόμματος στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο για την ανάδειξη των μελών του προεδρείου και να ανοίξει έτσι τον δρόμο για την ανανέωση στο κόμμα.

Η «Ένωση Αξιών» δεν αποτελεί διάσπαση του CDU, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Γκρέγκορ Γκόλαντ: «Δεν αισθάνονται πλέον σαν στο σπίτι τους μέσα στο κόμμα και για αυτό πρέπει να συζητήσουμε μαζί τους. Πολλοί σκέφτονται παρόμοια, αλλά δεν τολμούν να το εκφράσουν δημοσίως», τονίζει και προσθέτει ότι η Καγκελάριος «με την πολιτική της στο προσφυγικό άλλαξε το κόμμα και τη χώρα και πρέπει κανείς να εξηγεί την πολιτική του, αν θέλει να την αλλάξει». Το κόμμα ζούσε πάντα από τις τρεις ρίζες του, την κοινωνική, την φιλελεύθερη και την συντηρητική, δηλώνει από την πλευρά του ο αρχηγός του CDU στην Βάδη-Βυρτεμβέργη Τόμας Στρομπλ και τονίζει ότι το CDU αρχίζει τώρα μια συνολική διαδικασία για την κατάρτιση νέου προγράμματος. «Εδώ πρέπει και μπορούν να συνεισφέρουν όλοι», καταλήγει.

1 σχόλιο

  1. Για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ:

    Η FRAU Dr. Physiker Merkel .... ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΓ!!!

    ΔΙΟΤΙ:
    ΌΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ 2001/2002 ΏΣ "ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ" και ότι η ΗΠΑ πρέπει να το εμποδίσει.... ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ "ΑΧΡΩΜΗ" ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ .... ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (Dr. Kohl/πραξικοπήματα κατά του Helmut Schmidt/SPD!!! Αναλύστε!!!)!

    Γιατί ΆΡΑΓΕ ΈΓΙΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Oskar Lafontaine ΚΑΙ Schäuble;;;;

    ΓΙΑΤΙ Η Fr. Dr. Physiker Angela Merkel ΕΙΘΕΛΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ Schäubler ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ;;;;;;

    ΓΙΑΤΙ Ο Kanzler Schröder ... παρέτησε τον κολλητό ΤΟΥ Oskar Lafontaine;;;;

    ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ/ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

    ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΗ!!!!!

    ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΆΝΩ!!!


    ..... αλλά στην Αγγλοαμερικάνικη Αποικία "Το Καφενείο Η ΕΛΛΑΣ" Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ..... ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!


    .... η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΚΕ......


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ!!!!



    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ..... ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση