GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Euroleague ετοιμάζει φάκελο για ισόβιο αποκλεισμό του Γιαννακόπουλου

Η Ευρωλίγκα τραβάει ακόμη περισσότερο το… σχοινί στην κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Λίγες ώρες πριν το τέταρτο παιχνίδι της...

Η Ευρωλίγκα τραβάει ακόμη περισσότερο το… σχοινί στην κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Λίγες ώρες πριν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, η διοργανώτρια αρχή ξεκινάει νέα πειθαρχική διαδικασία, με την οποία θα επιδιώξει τον δια βίου αποκλεισμό του ισχυρού άνδρα των «πράσινων»!

Αφορμή για την κίνηση αυτή, στάθηκαν τόσο τα νέα ποσταρίσματα στο Instagram κατά του Τζόρντι Μπερτομέου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο φυσικά και η προσωπική του δήλωση, μετά το τέλος του τρίτου ματς της σειράς, όπου χαρακτήρισε «αποτυχημένο και άχρηστο υπάλληλο» τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης, την οποία -όπως τονίζει- την κατάντησε «τσιρκολίγκα».

Πλέον, μένει να δούμε που θα καταλήξει και το νέο… επεισόδιο, στον μεγάλο «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση