GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιρακινοί ισχυρίζονται ότι σκότωσαν το δεξί χέρι του ηγέτη του ISIS

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τη Δευτέρα έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (I...

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τη Δευτέρα έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, στα περίχωρα του Κιρκούκ.

"Ο Αμπού Ουαλίντ Αλ Σισάνι, ένας από τους πλησιέστερους βοηθούς του στη Βαγδάτη, βρισκόταν σε μια ερημική περιοχή στα περίχωρα του Κιρκούκ όταν οι ιρακινές δυνάμεις τον σκότωσαν", ανέφεραν οι πηγές στην Sky Press.

"Ο θάνατος του Σισάνι ασκεί ένα μεγάλο πλήγμα στην ομάδα IS, καθώς είχε αναλάβει κυρίως την εκπόνηση τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον πολιτών στο Κιρκούκ" πρόσθεσαν οι πηγές.

Νωρίτερα σήμερα, παραστρατιωτικά στρατεύματα σκότωσαν πέντε ξένους μαχητές της ισλαμικής κρατικής ομάδας στο χωριό al-Humayra στο Hawija, νοτιοδυτικά του Κιρκούκ.

Γεννημένος ως Μουράντ Μαργοσβίλι στη Γεωργία, ο τσετσενικής καταγωγής Αμπού Ουαλίντ Αλ Σισάνι υπήρξε ο οπλαρχηγός της Τζουνούντ Αλ Σαμ στη Συρία. Είναι ένας διεθνώς καταζητούμενος τρομοκράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση