GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζώρτζης Παπανικολάου: Αν έμπαινα ξανά στο MasterChef θα ήμουν πιο καυστικός - BINTEO

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", ήταν σήμερα ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ...

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", ήταν σήμερα ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το MasterChef. Ο 25χρονος μάγειρας απαντώντας στα αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι μαγειρικής, είπε: «Την επιλογή το τι θα παίξει σε ένα επεισόδιο δεν την είχα εγώ. Μπορούμε να πιαστούμε σε μία ατάκα μου και να φύγουν άλλα τόσα που έχω πει».

«Όταν τα έλεγα, είπα ξελάφρωσα. Όταν βγήκα και τα είδα λέω «Ωπ». Πιάνονταν σε μία λέξη και λέω “Γιατί;”. Αν μου έλεγες αν ξανάμπαινα θα ήμουν ακόμη πιο καυστικός. Έχουν σταθεί στο ότι ο Τζώρτζης έθαβε και έκανε τις κριτικές. Βγαίνοντας πιστεύω ότι έχω προσβληθεί περισσότερο από πολλούς συμπαίκτες μου. Το μόνο λάθος που έκανα, είναι ότι θεωρώ ότι έπρεπε να ήμουν περισσότερο ανταγωνιστικός».

Σχετικά με τις κόντρες που είχε με τις συμπαίκτριές του Μάγκυ Ταμπακάκη και Γωγώ Κωστάκη, ανέφερε: "Τα νεύρα ήταν πολλά… Με τη Μάγκυ τα βρήκαμε. Όταν είσαι εσώκλειστος σου βγαίνουν κάποια πράγματα, τα οποία, εγώ προσωπικά, τα λέω.

Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στον διαγωνισμό δεν είναι ότι άλλαξα, ό,τι ήθελα το έλεγα. Δεν περίμενα ποτέ από τη Γωγώ ότι θα φάω τόσο κράξιμο σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ ποτέ δεν την έκρινα σαν άνθρωπο, την έκρινα μέσα στον διαγωνισμό.

Όταν μαγειρεύουμε έχουμε πάρα πολύ άγχος. Στις συνεντεύξεις, μετά από κάποιες ερωτήσεις που γίνονται, θα μιλήσεις. Είμαι όπως είμαι έξω, δεν έχω κάτι κακό, δεν βρίζω. Είναι κακό να είσαι ο εαυτός σου;", ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση