GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Βερν Τρόιερ, ο «Mini-Me» των ταινιών Austin Powers - ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος του 49χρονου μικρόσωμου ηθοποιού Βέρν Τρόιερ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό απ...

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος του 49χρονου μικρόσωμου ηθοποιού Βέρν Τρόιερ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του ως «Mini Me στην κινηματογραφική σειρά περιπετειών «Austin Powers».

Τη θλιβερή είδηση έκαναν γνωστή μέσω του Instagram συγγενείς του. «Με μεγάλη μας θλίψη και με βαριά καρδιά σας γράφουμε ότι ο Βερν πέθανε σήμερα», έγραψαν χαρακτηριστικά. Παράλληλα έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο «εξαιρετικά καλοκάγαθο», που ήθελε πάντα «να κάνει όλον τον κόσμο να χαμογελάει» και να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί.

Δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου

Η αιτία του θανάτου του Τρόιερ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Ωστόσο σύμφωνα με μήνυμα της οικογένειας, ο ηθοποιός έδινε μάχη με την κατάθλιψη. «Η κατάθλιψη και οι αυτοκτονικές τάσεις είναι προβλήματα πολύ σοβαρά. Δεν ξέρει κανείς τι μάχες δίνει ο καθένας με τον εαυτό του. Να είστε ευγενείς ο ένας με τον άλλο. Και να γνωρίζετε ότι δεν είναι ποτέ αργά για να βοηθήσετε κάποιον», λέει η οικογένεια στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό νοσηλεύτηκε για άγνωστους λόγους. Παράλληλα, είχε νοσηλευτεί για άλλη μια φορά εξαιτίας των προβλημάτων αλκοολισμού που αντιμετώπιζε. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε ύψος 81 εκατοστών, ήταν ένας από τους πιο μικρόσωμους ανθρώπους του κόσμου, ενώ απέκτησε διεθνή φήμη μέσα από την ενσάρκωση του σατανικού «Mini Me, του κλώνου του Δρ. Κακού, που είχε ενσαρκώσει ο Μάικ Μάγιερς. Τέλος είχε συμμετάσχει σε ταινίες όπως το «The Love Guru», το «Bubble Boy», το «Postal», ενώ είχε ακόμα και συμμετοχή σε ταινίες Χάρι Πότερ.

* Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση