GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Απέτυχαν όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση σε κουκούλωμα και παραγραφή

«Όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση Novartis σε κουκούλωμα και παραγραφή, μιλώντας για σκευωρία, απέτυχαν» απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ με ...

«Όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση Novartis σε κουκούλωμα και παραγραφή, μιλώντας για σκευωρία, απέτυχαν» απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πορίσματα της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, «οι ίδιοι κατηγορούν τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν μπορεί να συγκροτήσει πόρισμα, αγνοώντας υποκριτικά τη σοβαρότητα και την ενδελεχή προσέγγιση όλου του φάσματος των ζητημάτων που γνωρίζουν ότι κάνουν τα μέλη της πλειοψηφίας της Επιτροπής. Αυτό που φοβούνται δηλαδή».

«Ας μην αγωνιούν και ας μη βιάζονται καθώς η Βουλή θα διαβιβάσει αρμοδίως το σύνολο του υλικού και το Πόρισμα στη Δικαιοσύνη, μετά την έγκρισή του» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την πλήρη και ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Και μάλιστα, χωρίς προνομιακούς χρόνους παραγραφής!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση