GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πρώτη φορά η Χριστίνα Ψάλτη ξέσπασε on air: Όταν πέθανε ο Στάθης έπεσαν να με φάνε - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γύρω από το όνομά της, απάντησε η Χριστίνα Ψάλτη. Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Στάθη Ψάλ...

Για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γύρω από το όνομά της, απάντησε η Χριστίνα Ψάλτη. Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη, η οποία ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό. αποκάλυψε πως αποφάσισε να κινηθεί νομικά, καθώς βλέπει ότι συνεχίζονται τα ψευδή δημοσιεύματα.

«Έχω πάθει ανοσία. Στην αρχή, η δικηγόρος μου κι εγώ, το είχαμε σκεφτεί το νομικό κομμάτι, αλλά ήξερα ότι του Στάθη όλο αυτό δεν θα του άρεσε πολύ. Και εγώ όμως δίνω τόπο στην οργή και σε κακίες και σε ψέματα. Έτσι είμαι. Όμως είδα, ότι αυτό συνεχίζεται αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι πιο έντονα. Είναι κακό για τη μνήμη του και μετά για μένα. Οπότε τώρα θα κινηθώ νομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον αξέχαστο ηθοποιό δήλωσε πως δεν στάθηκε ποτέ στη διαφορά ηλικίας, καθώς όπως είπε, ο «Στάθης δεν είχε ηλικία». Μαζί έζησαν 22 ολόκληρα χρόνια, ενώ εξομολογήθηκε ότι ξαφνικά βίωσε το ψέμα και την επίθεση μετά τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι δεν ήταν στο πλευρό του όταν ήταν άρρωστος, ότι είναι έγκυος και ότι έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, απάντησε:

«Έβλεπα στα δημοσιεύματα μια ψεύτικη ζωή για μένα. Γιατί να κάτσω 22 χρόνια με έναν άνθρωπο αν δεν πέρναγα καλά; Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος! Μου έκαναν πόλεμο. Όταν πέθανε ο Στάθης έπεσαν να με φάνε», δήλωσε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο Στάθης Ψάλτης την είχε προειδοποιήσει για τα όσα θα περάσει ενώ όσο καιρό ήταν μαζί την προστάτευε από όλους και από όλα.

Τέλος η Χριστίνα Ψάλτη ανέφερε πως κανείς από την οικογένεια του ηθοποιού δεν βρέθηκε στο πλευρό της. "Προϋπήρχε μια κατάσταση. Δεν γεννήθηκε ξαφνικά αυτό", ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση