GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης για τον Φωκά: Το μόνο του λάθος ήταν ότι δεν ζήτησε να σταματήσει το σύνθημα «να καεί η που@@@@ η Βουλή»

«Είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές. Δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντ...

«Είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές. Δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Real FM 97,8 και στον Δημήτρη Μάρκο, με αφορμή το σύνθημα «να καεί, να καεί η π... η Βουλή» που ακούστηκε σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, να βρίσκεται στο βήμα.
«Στην συγκέντρωση υπήρχε οργή, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε για την ποινή κατά του ΠΑΟΚ. Το λάθος του βουλευτή είναι ότι έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει το σύνθημα. Όφειλε να παρέμβει προς τον κόσμο και να ζητήσει αυτοσυγκράτηση», είπε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν επικοινώνησε καν με τον βουλευτή του διότι γνωρίζει ότι είναι κόσμιος.
«Ήταν φράση της ομηγύρεως και απλά το λάθος του ήταν ότι δεν έκανε νεύματα αυτοσυγκράτησης, τόνισε και συμπλήρωσε «η Ένωση Κεντρώων αν δώσει το ελάχιστο δικαίωμα όλοι την “πυροβολούν”» και αναρωτήθηκε «όταν φώναζαν οι αγανακτισμένοι “να καεί, να καεί η Βουλή” και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε στην πλατεία Συντάγματος, ενοχλήθηκε ο Τσίπρας;»
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση