GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης για γαλλικές φρεγάτες: Είναι προφανές ότι ο κ.Κουβέλης δεν είχε ενημέρωση στο 100%

«Η υπόθεση των Γαλλικών φρεγατών έχει περάσει από το ΚΥΣΕΑ και έχει συμβασιοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια και επανέρχεται κάθε φορά που υπ...

«Η υπόθεση των Γαλλικών φρεγατών έχει περάσει από το ΚΥΣΕΑ και έχει συμβασιοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια και επανέρχεται κάθε φορά που υπάρχει τέτοιου είδους επικαιρότητα» τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real FM 97.8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.
«Δεν νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση κάνουν καλό ή κακό οι δηλώσεις Κουβέλη. Είναι προφανές ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ίσως και επειδή ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, δεν είχε για αυτό το θέμα το 100% της ενημέρωσης. Αυτό καταλαβαίνω εγώ» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν ξέρω εάν ο κ. Κουβέλης βιάστηκε ή όχι πάντως έτσι κατέληξε η υπόθεση» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.
Από την άλλη πλευρά πρόσθεσε πως «ας σκεφτούμε πονηρά. Ένας πονηρός τρόπος που κάποιος μπορεί να σκεφτεί είναι -χωρίς να έχω καμία πληροφορία- ακούγοντας το ρεπορτάζ του σταθμού σας, ότι "σου λέει οι Γερμανοί ώπα. Αυτοί πάνε και αγοράζουν όπλα από τους Γάλλους. Γιατί να μην αγοράσουν από εμάς; Για να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε».
«Η ιστορία αυτή γράφεται τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες. Δεν είναι ότι περιμέναμε να το πει ο κ. Κουβέλης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πουλήσουν όπλα, έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες» είπε ακόμη ο κ. Κυρίτσης.
Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχει μια εμπλοκή της Γαλλίας πολύ υποστηρικτικά στην Κύπρο αλλά και στα δικά μας δίκαια που δείχνουν μια διάθεση από την πλευρά της Γαλλίας για να παίξουν κάποιο ρόλο στην περιοχή, που αυτή τη στιγμή ο ρόλος δείχνει να μας συμφέρει. Νομίζω ότι είναι ένα αρκετό σύνθετο ζήτημα που αν το περιορίσουμε γύρω από τον κ. Κουβέλη θα είμαστε άδικοι». «Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Κουβέλη - κυβέρνησης. Τα θέματα δημιουργούνται όταν υπάρχουν διαφορετικά σχέδια. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση