GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Καμμένος: Δεν θα μπω σε αριστερόμετρο με τον κάθε Κούλογλου ή με τους 53

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βα...

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Όταν έρχεται κάποιος κ. Κούλογλου και λέει τον Σεπτέμβρη να λήξει η συνεργασία, εγώ είπα ότι η δήλωση του κ. Κούλογλου ήταν κουλή, ήταν επικίνδυνη γιατί ζήτησε εκλογές πρακτικά. Εγώ πάντοτε απαντώ" και συμπλήρωσε "δεν θα μπω σε αριστερόμετρο να συγκριθώ με τον κάθε Κούλογλου ή με κάθε έναν από τους 53. Γιατί αυτοί κάνουν αριστεριές για να συσπειρωθούν και να υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεν ασχολούμαστε κοιτάμε τη δουλειά μας, τι θα κάνουμε με τα δύο παλικάρια που είναι απέναντι, με την τουρκική προκλητικότητα, με το Σκοπιανό, με την οικονομία. Έχουμε πολύ δουλειά".
Ερωτηθείς για τις τελευταίες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου τόνισε "Ο Πάνος αυτή τη στιγμή έχει ένα στρες, καλώς εννοούμενο, διότι αυτοί οι δύο αξιωματικοί είναι παιδιά του. Υπάρχει ένα άγχος, υπάρχει μια αγωνία μεγάλη για τα παιδιά. Κάποιες φορές διαφωνώ στο επίπεδο του πρωθυπουργικού γραφείου να λέει τον αντίπαλο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στο επίπεδο δελτίου τύπου 'Σουλτάνο'. Αμέσως πήραμε απάντηση ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της και τη σοβαρότητα της η ελληνική κυβέρνηση. Μην του δίνουμε ψωμί αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση