GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι reunion του ΠΑΣΟΚ και ένα κομμάτι του ΚΚΕ εσωτερικού

"Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα έχει καμία προοπτική εάν ετεροκαθορίζεται και σκέφτεται με ποιον θα πάει μετά τις εκλογές. Είμαστε ένα κόμ...

"Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα έχει καμία προοπτική εάν ετεροκαθορίζεται και σκέφτεται με ποιον θα πάει μετά τις εκλογές. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο θα καθοριστεί αυτόνομα και αυτοτελώς" είπε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ., Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Ερωτηθείς εάν το Κίνημα Αλλαγής είναι στρατηγικός εταίρος της ΝΔ ή στρατηγικός εταίρος ή αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ. απάντησε μεταξύ άλλων ότι "εγώ στην ομιλία μου στο συνέδριο είπα ότι πρέπει να ξέρουμε και τι είμαστε εδώ. Εδώ είμαστε ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ που ήρθε, έφυγε, ένα ΠΑΣΟΚ που κάνει επανένωση, reunion θα το λέγαμε ως μάζωξη παλιών συμμαθητών. Όλοι ή είχαν διατελέσει πρωθυπουργοί ή υπουργοί, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή ήταν φίλοι με μία παράλληλη πορεία και είμαστε και ένα κομμάτι του ΚΚΕ εσωτερικού με μία παράλληλη πορεία. Αυτό είναι το Κίνημα Αλλαγής. Αυτό το Κίνημα Αλλαγής δεν θα έχει καμία προοπτική εάν ετεροκαθορίζεται και σκέφτεται με ποιον θα πάει μετά τις εκλογές. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο θα καθοριστεί αυτόνομα και αυτοτελώς" και πρόσθεσε:
"Είναι ένας χώρος που έχει γευτεί ότι χειρότερο υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ και όταν ήμασταν κυβέρνηση και τώρα που είμαστε αντιπολίτευση... Άρα, ο ετεροκαθορισμός δεν έχει κανένα νόημα είναι μοιραίος".
Σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο κ. Λοβέρδος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "εάν το φέρουν στη Βουλή, νομίζω ότι κάθε κόμμα θα κληθεί να πάρει τη θέση του τότε, εμείς δεν θέλουμε να λέμε εκ των προτέρων. Αλλά προϋποθέτουμε την ύπαρξη κυβέρνησης... Το εθνικό μέτωπο προϋποθέτει να ξέρεις τι λέει η κυβέρνηση".
Αναφερόμενος στον νέο γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο κ.Λοβέρδος είπε: "Ήταν μία εξαιρετική επιλογή... Έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, με εξαιρετικές σπουδές. Είναι ένας άνθρωπος νέος που έχει πάρα πολλά προσόντα ουσιαστικά και τυπικά. Έχει και τις δυνατότητες πολύ γρήγορα να είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που πραγματικά ανανεώνει το πολιτικό σκηνικό και που δίνει μέλλον και στην παράταξη... Είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει και να ενώσει".
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. .... είναι σαν να λέμαι: Οι Σοσιαλοφασίστες με τους Αμερικανοχαφιέδες σε κοινή Συμμαχία με Εντολή των Αποικιοκρατών λόγω... Αναγκών των Αποικιοκρατών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση