GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωρικάκος: Αν κάποιος έπρεπε να ενημερώσει τον Μητσοτάκη, αυτός είναι ο Πρωθυπουργός

Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατ...

Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η στάση της ΝΔ είναι υπεύθυνη και πατριωτική. Η συμβολή της στην εθνική ενότητα είναι δεδομένη, αυτό προκύπτει από όλες τις δηλώσεις και τους χειρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης" ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.
"Οι δύο αξιωματικοί βρίσκονται έναν μήνα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας και η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να συνεννοηθεί με τον ίδιο της τον εαυτό. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρεί τους αξιωματικούς μας ομήρους και ο αναπληρωτής του όλα αυτά τα θεωρεί παχιά λόγια. Το ότι συναντάται ο υπεύθυνος τομεάρχης της ΝΔ με τον κ. Κοτζιά δεν θα έπρεπε να υποτιμάται από την κυβέρνηση. Αν κάποιος ήθελε να ενημερώσει εκ μέρους της κυβέρνησης τον κ. Μητσοτάκη, αυτός εξ αντικειμένου θα έπρεπε να είναι ο κ. Τσίπρας. Δεν ξέρω γιατί το αποφεύγει" τόνισε.
"Είμαστε μετωπικά απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Είναι μια αναξιόπιστη, ανίκανη κυβέρνηση. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση