GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Πρέπει το ασφαλιστικό να έχει έντονο το στοιχείο της ανταποδοτικότητας

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στον Re...

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Αυτό που διέρρευσε και το είδαμε σαν είδηση (σ.σ. για απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ) αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του νόμου Κατρούγκαλου. Αν επαληθευτεί γιατί πρέπει να το δούμε με ηρεμία, πρόκειται για ένα δημοσίευμα πρέπει να δούμε την απόφαση του ΣτΕ, και τότε θα τοποθετηθούμε. Αλλά έαν ισχύει, θα δρομολογήσει δομική αλλαγή στο ασφαλιστικό. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες και η κριτική που άσκησε η ΝΔ στο κομμάτι του ασφαλιστικού" τόνισε.
"Θέλουμε όλοι να είναι συνεπείς σε ένα ασφαλιστικό με αναλογική δικαιοσύνη, με έντονο το στοιχείο της ανταποδοτικότητας" ανέφερε ο κ. Βρούτσης.
"Η ΝΔ έχει πει ότι θα το αλλάξει, απλά ήρθε τώρα να ταυτιστεί με τις διαρροές που λένε ότι το ΣτΕ λέει ότι αυτό είναι αντισυνταγματικό. Μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και να γίνει πιο απλό" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση