GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών χωρίς κατηγορίες

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μίλησε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολά...

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μίλησε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο κ. Ερντογάν δεν τόλμησε να κάνει έναν άμεσο συμψηφισμό, επιχείρησε έναν έμμεσο συμψηφισμό ανάμεσα στις υποθέσεις των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δεν νομίζω ότι αυτού του τύπου η τοποθέτηση βγάζει νόημα, διότι πρόκειται για δύο ανόμοιες υποθέσεις" είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
"Οσο η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση η Ελλάδα πρέπει να κλείσει δευτερεύουσας έντασης θέματα, εξωτερικής πολιτικής, όπως αυτά με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ" συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
"Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Επιλέγει να κάνει μια πλήρως ανεύθυνη, πλήρως ακατανόητη πολιτική για λόγους που έχουν να κάνουν με τις δικές της πολιτικές σκοπιμότητες. Έχει επιλέξει μια στάση άρνησης διαλόγου όχι μόνο στα ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική πολιτική, αλλά και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής" ανέφερε.
"Η άρνηση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να ενημερωθεί σε θέματα εξωτερικής πολιτικής από τον Νίκο Κοτζιά, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και εντάσεις" επεσήμανε.
"Ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή όπως και η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι είναι πιθανό η Τουρκία να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο περιστατικό για λόγους πολιτικούς, διπλωματικούς, εξωτερικής πολιτικής" και τόνισε "φαίνεται ότι η Τουρκία θέλει να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ένα μήνα μετά δεν έχουμε καν κατηγορίες από την μεριά της τουρκικής δικαιοσύνης για τους δύο Έλληνες. Πράγμα το οποίο έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση