GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ.Καμμένος για το επεισόδιο με την Αυλωνίτου: Ο Κουίκ έχει λάθος πληροφόρηση - Δεν έχω μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο

"Υπήρχε μία διαφωνία στα οικονομικά με την κυρία Αυλωνίτου, η οποία αντέδρασε, με τον τρόπο που αντέδρασε χωρίς πολιτική και αστική ...

"Υπήρχε μία διαφωνία στα οικονομικά με την κυρία Αυλωνίτου, η οποία αντέδρασε, με τον τρόπο που αντέδρασε χωρίς πολιτική και αστική ευγένεια" δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη
"Όλοι θέλουμε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, δεν είναι εύκολο όμως. Θέλω να γίνει, αλλά λέω δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Δεν μπορεί να γίνει με νόμο να πάει ξαφνικά ο μισθός στα 800, αυτή ήταν η διαφωνία μας" συμπλήρωσε.
"Ήταν δύσκολο επίσης να τελειώσουμε την αξιολόγηση, οι προηγούμενες κυβερνήσεις τίποτα από τα προαπαιτούμενα δεν πέρασαν και έχασαν και τις εκλογές. Εμείς και κάναμε τα προαπαιτούμενα, δεν λέω ότι βγήκαν χωρίς πολιτικό "μάτωμα" στην πλάτη και τη δική μας και στην πλάτη του λαού, και να βγούμε στο ξέφωτο, και το βάζω σε εισαγωγικά, εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για καθαρές και ajax πλυμένες εξόδους. Μα τι καθαρή; Θα υπάρχει εποπτεία, χρωστάμε 230 δισ. Θα μας μειώσουν το χρέος. Όταν έλεγα για τη Novartis, δεν θα γίνει παιδιά κάτι και ότι θα γυρίσει στη δικαιοσύνη, δεν υπάρχει, διάβασα το φάκελο, ήμουν συριζοφάγος. Τώρα γύρισε ο φάκελος. Πρέπει να λέμε την αλήθεια στο λαό" τόνισε.
"Άνθρωποι σαν εμένα ή την κα Αυλωνίτου ή άλλους συναδέλφους που έχουν ένα ταμπεραμέντο είμαστε καλό περιεχόμενο για τους δημοσιογράφους και είμαστε οι πελάτες σας με καλό τρόπο. Πρέπει να προσέχουμε" ανέφερε.
"Δεν μίλησα με τον Πάνο Καμμένο, περιμένω να δω τη σημερινή ημέρα πως θα πάνε οι ισορροπίες. Έβλεπα και η κα Καφαντάρη και άλλοι στήριξαν μια ευπρέπεια που πρέπει να υπάρχει" συμπλήρωσε.
Αναφορικά με όσα είπε ο κ. Κουίκ "Προφανώς, επειδή ο κ. Κουίκ λείπει, είναι συνεχώς στο αεροπλάνο, δεν είδε τη συνέντευξη. Προφανώς έχει λάθος πληροφόρηση. Χθες ήμουν αμυνόμενος, ούτε τσακώθηκα με την κα Αυλωνίτου. Είπα την άποψη μου για τα οικονομικά και μου επιτέθηκε λέγοντας μου να πάω στη ΝΔ" είπε ο κ. Καμμένος.
"Ο λαός δεν με ψήφισε για να λέω σε όλα ναι, δεν με ψήφισε για να ψηφίσω αριστερή ατζέντα, μπερδεύονται κάποιοι. Εγώ είμαι ΑΝΕΛ, στηρίζω τις θέσεις των ΑΝΕΛ, τις οποίες έχω γράψει εγώ και ο Πάνος" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση