GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσιαντώνης για την ανεξαρτητοποίησή του: Από ποιους έχω δεχθεί προτάσεις - Αιχμές κατά Λεβέντη

Αιχμές για τον Βασίλη Λεβέντη άφησε ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώω...

Αιχμές για τον Βασίλη Λεβέντη άφησε ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων.
"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση και σίγουρα μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο είχα θέσει πολλά θέματα στην Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων για τις δομές του κόμματος, για τον συγκεντρωτισμό μόνο σε ένα πρόσωπο, αλλά και για την προβολή των στελεχών, των νέων βουλευτών, που δεν είχαμε τη δυνατότητα να πούμε τις δικές μας προτάσεις. Δυστυχώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και γι' αυτόν τον λόγο σήμερα πήρα αυτή τη δύσκολη απόφαση" είπε ο κ. Κατσιαντώνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
Ερωτηθείς εάν όλο αυτό το διάστημα είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Λεβέντη, είπε: "Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις, είχαν τεθεί τα θέματα στην Κ.Ο., σε όλους τους βουλευτές και στελέχη. Πάντα η απάντηση ήταν "θα το δούμε, θα το διορθώσουμε, θα το κάνουμε" αλλά δυστυχώς παρέμενε μόνο το "θα".
Όπως είπε ο κ. Κατσιαντώνης απέστειλε επιστολή σχετικά με την απόφασή του στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, όμως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από το κόμμα έπειτα από αυτό. "Κάποια στελέχη με πήραν από το κόμμα να μου ευχηθούν καλή τύχη", είπε.
Επίσης, διευκρίνισε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής και δεν θα παραδώσει την έδρα, ενώ ερωτηθείς εάν υπάρχει πολιτικός χώρος που να τον εκφράζει, είπε:
"Θα παραμείνω ανεξάρτητος για τους επόμενους μήνες, σε αυτό το χρονικό περιθώριο θα πρέπει να πάρω και κάποια απόφαση αν θα συνεχίσω με την πολιτική"
Στην ερώτηση εάν έχει δεχθεί πρόταση από άλλα κόμματα, απάντησε: "Τα τελευταία 2,5 χρόνια είχα προτάσεις από όλους τους πολιτικούς χώρους πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Οι προτάσεις υπάρχουν, θα πρέπει σίγουρα τους επόμενους μήνες να καθίσω και να σκεφτώ ποιο θα είναι το επόμενο βήμα αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω".
Ακούστε το ηχητικό

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση