GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σοφία Ζαχαράκη για τις σημαίες στις βραχονησίδες: Μην κάνουμε οτιδήποτε που ρίχνει λάδι στη φωτιά

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ ...

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα και μεταξύ άλλων σχολίασε τη δήλωση του Πάνου Καμμένου για το περιστατικό με πρωταγωνιστές τους τρεις νεαρούς που ύψωσαν την ελληνική σημαία σε βραχονησίδες.
«Πρέπει να σας πω ότι άποψη είναι ότι οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ψύχραιμοι σε όλη την κλιμακούμενη ένταση», είπε αρχικά η κα. Ζαχαράκη. «Όμως δουλειά των πολιτικών δεν είναι να διαπιστώνουν, αν θέλετε, τα προβλήματα. Δουλειά των πολιτικών είναι να έχουν δράσει έγκαιρα, έτσι ώστε να έχει ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για το τι έχει συμβεί με απτά γεγονότα και όχι με αντικρουόμενες ανακοινώσεις», πρόσθεσε και επισήμανε: «Συγχρόνως ο κ. Καμμένος, εν προκειμένω, να φροντίζει όλο αυτόν τον καιρό για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Κοτζιάς για την εξωτερική πολιτική και βέβαια ο κ. Τσίπρας, εν συνόλω, για την όλη πολιτική και την προετοιμασία απέναντι σε μία Τουρκία που έχει αλλάξει. Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα μετά το δημοψήφισμα, ο Ερντογάν έχει προχωρήσει σε έναν ανθεωρητισμό».
«Θα έλεγα ότι δεν θα πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε που θα ρίχνει λάδι στη φωτιά», είπε ακόμη η κα. Ζαχαράκη, η οποία στο συμπέρασμα πως η ΝΔ συμφωνεί με την άποψη του κ. Καμμένου που ήταν κατά της κίνησης αυτής με τη σημαία, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου υπογράμμισε: «Από την άλλη, όμως, σας λέω ότι ο κ. Καμμένος είναι υπουργός και θα πρέπει να κάνει αυτό που έχει ταχθεί και αυτό είναι πρώτα από όλα να φροντίζει για τις πολιτικές που ενισχύουν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και εν συνόλω η κυβέρνηση να μην μπερδεύει και να δημιουργεί σύγχυση στους Έλληνες πολίτες για το τι συμβαίνει με την Τουρκία».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση