GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Σπυράκη: Kαλοδεχούμενη η αποδοχή της πραγματικότητας

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τα όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον Real FM 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά μ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τα όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον Real FM 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.
«Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα “δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος” από τις 20 Αυγούστου και μετά προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη Ν.Δ. είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση