GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Εξαιρούνται του νόμου Κατρούγκαλου μόνο όσοι πρόδηλα και αναμφισβήτητα έπεσαν στο καθήκον

«Υπάρχει πρόνοια στον νόμο Κατρούγκαλου σύμφωνα με την οποία εάν αποφανθεί πόρισμα που να λέει ότι η πτώση του αεροσκάφους δεν ήταν από α...

«Υπάρχει πρόνοια στον νόμο Κατρούγκαλου σύμφωνα με την οποία εάν αποφανθεί πόρισμα που να λέει ότι η πτώση του αεροσκάφους δεν ήταν από ανθρώπινο λάθος, ούτε από βέρτιγκο, ούτε από παραίσθηση, αλλά το παλικάρι έπεσε εξαιτίας της υπηρεσίας και ένεκεν αυτής, τότε και σύνταξη θα καταβληθεί αλλά και τα ηλικιακά όρια του νόμου Κατρούγκαλου δεν ισχύουν» τόνισε ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Real FM 97,8 και τον Μάνο Νιφλή, αναφερόμενος στη σύνταξη που θα λάβει η χήρα του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.
Ακόμη ο κ. Μητρόπουλος πρόσθεσε ότι «εάν το πόρισμα δείξει ότι φταίει ο πιλότος τότε η γυναίκα και τα παιδιά του δεν μπορούν να πάρουν τη σύνταξη. Ωστόσο υπάρχει μια αυστηρή ρύθμιση από την οποία εξαιρούνται από τις συντάξεις χηρείας, μόνο όσοι πρόδηλα και αναμφισβήτητα, έπεσαν πάνω στην υπηρεσία και στο καθήκον».
Σχετικά με τη σύνταξη ο εργατολόγος τόνισε ότι «θα είναι χαμηλή διότι ο άτυχος σμηναγός ήταν χαμηλόμισθος και έπαιρνε περίπου 1.180 ευρώ συν ένα επίδομα πτήσης το οποίο δεν λαμβάνεται ως συντάξιμο. Χωρίς όρια, κόφτες και περιορισμούς η χήρα και τα παιδιά του θα πρέπει να ζήσουν ».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση