GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισε στη Ρωσία η παραγωγή των S-400 που προορίζονται για την Τουρκία

Η Ρωσία άρχισε τη διαδικασία παραγωγής των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 τα οποία προορίζονται για την Τουρκία, δήλωσε ο...

Η Ρωσία άρχισε τη διαδικασία παραγωγής των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 τα οποία προορίζονται για την Τουρκία, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μιχέεφ.

«Αρχίσαμε την εκτέλεση της σύμβασης. Δεν μιλάμε για τις παραδόσεις των S-400, απλά άρχισε η παραγωγή των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας», διευκρίνισε ο Μιχέεφ σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti και το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Τον Δεκέμβριο, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι συνήψε συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά δύο συστοιχιών του συστήματος S-400 μέχρι τα τέλη του 2019.

Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσαν στην Άγκυρα ότι συμφώνησαν να επισπεύσουν τις παραδόσεις των συστημάτων. Οι παραδόσεις αναμένεται να αρχίσουν στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020.

Πηγή πληροφοριών: Anadolu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση