GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκέλυ Γαβριήλ: Πως είναι σήμερα το sex symbol της βιντεοκασέτας - ΦΩΤΟ

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, υπήρξαν αρκετές πρωταγωνίστριες της βιντεοκασέτας που θεωρήθηκαν sex symbol, καθώς μαγνήτιζαν...

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, υπήρξαν αρκετές πρωταγωνίστριες της βιντεοκασέτας που θεωρήθηκαν sex symbol, καθώς μαγνήτιζαν τα βλέμματα, σε κάθε εμφάνισή τους. Μια από αυτές ήταν και η Γκέλυ Γαβριήλ.
Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 30 βιντεοταινίες, παίζοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Κώστας Τσάκωνας, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, ο Στάθης Ψάλτης και ο Σωτήρης Μουστάκας μίλησε στην Espresso για τους λόγους που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Εκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Ελληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην οικογένειά της είπε «το 2002 γεννήθηκε ο γιος μας ο Ιουλιανός Σωκράτης και το 2006 παντρευτήκαμε με τον άντρα μου. Οταν ήρθε στον κόσμο το παιδί μας, τα σταμάτησα όλα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του».
Τέλος απαντώντας στα περί sex symbol τόνισε ότι «το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες... Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Εχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης».
Δείτε πως είναι σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ


ΠΗΓΗ: espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση