GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sold out ανήμερα του Πάσχα για το πρώτο ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ

Την Τρίτη 17/4 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για τον πρώτο αγώνα των playoffs της Euroleague και κόσμος του «τριφυλλ...

Την Τρίτη 17/4 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για τον πρώτο αγώνα των playoffs της Euroleague και κόσμος του «τριφυλλιού» περίμενε πότε θα βγουν τα εισιτήρια για να τα... εξαφανίσει.

Αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα τα εισιτήρια που είχαν τεθεί προς διάθεση μέσω internet έκαναν «φτερά»! Το Sold Out έγινε την ημέρα που όλος ο κόσμος ήταν με τις οικογένειές και πάνω από τις σούβλες, όμως η τρέλα των Παναθηναϊκών για τις μάχες με την Ρεάλ επικράτησε του οβελία.

Πάντως η ΚΑΕ έχει κρατήσει και ορισμένα εισιτήρια για όσους δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν μέσω internet και τα οποία θα βγουν στα εκδοτήρια από την Τρίτη του Πάσχα (10/4), με σημείο διάθεσης τη θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου (10:00-18:00).

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων και για τον δεύτερο αγώνα με την Ρεάλ (19/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση