GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχα με... γκρίνιες για τους "Διάσημους" στο Survivor - Τα "καρφιά" του Χάρου για τον Κρητικό - ΒΙΝΤΕΟ

Tο αρνί και το εορταστικό τραπέζι μετά από μια συναρπαστική μάχη πήγε στους Διάσημους. Με 10-9 κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο του S...

Tο αρνί και το εορταστικό τραπέζι μετά από μια συναρπαστική μάχη πήγε στους Διάσημους. Με 10-9 κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor και είχαν την ευκαιρία να ψήσουν στην παραλία τους το αρνάκι. Χόρεψαν με παραδοσιακά τραγούδια αλλά και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα Πασχαλινό τραπέζι.

Το βράδυ οι ομάδες πήγαν στο κουίζ της επιβίωσης με έπαθλο λουκουμάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ροδάνθη που διάλεξε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη,τον Χάρη και τον Νικόλα Αγόρου για να μοιραστούν τους λουκουμάδες.

Η πρώτη ήττα επηρέασε τους Μαχητές που ήθελαν πολύ το Πασχαλινό τραπέζι, αλλά αρκέστηκαν με τα κόκκινα αυγά τα οποία και τσούγκρισαν.Ο τραυματισμός της Μελίνας, επίσης επηρέασε την ομάδα, αλλά και την ίδια που το πήρε πολύ βαριά και έκλαιγε συνεχώς.

Στη συνέχεια ο Σώζων είχε μια “διαφωνία” με τον Κρητικό που ουσιαστικά τον κατηγόρησε για υποκρισία. Ο Σώζων έκανε …πρόταση στον Κρητικό να γράψει βιβλίο σε ένα νεκρό κορμό, αλλά ο Κρητικός υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στη φύση. Εκεί ο Σώζων του υπενθύμισε πόσες φορές μέχρι τώρα έχει …παρέμβει στη φύση: φτιάχνοντας μονόζυγο σε δέντρα, τάβλι και άλλες τέτοιες κατασκευές…

Επίσης, ο Σώζων αναφέρθηκε και στα κορίτσια της ομάδας, λέγοντας πως δεν κάνουν πολλές δουλειές. «Λένε ναι, μάλιστα, και ζουν στην ευτυχία. Κάνουν το πικ νικ τους και κάνουν αυτό που θέλουν, ασχέτως τι θα πουν».

Σήμερα, μπορεί βέβαια να μην δούμε αγώνα ασυλίας όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αφού δεν θα έχουμε αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα, αλλά έρχεται ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας με έπαθλο την άνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση