GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλλαγή στο Survivor που θα εκπλήξει πολλούς

Δεν έχουμε παράπονο. Και το φετινό Survivor μας έχει επιφυλάξει αρκετές εκπλήξεις. Ξαφνικές εισόδους νέων παικτών, αποχωρήσεις, κ...

Δεν έχουμε παράπονο. Και το φετινό Survivor μας έχει επιφυλάξει αρκετές εκπλήξεις.

Ξαφνικές εισόδους νέων παικτών, αποχωρήσεις, καυγάδες, μπλεξίματα, φήμες για έρωτες και άλλα πολλά. Γι’ αυτό και κρατάει σχετικά άνετα την πρωτιά στο prime time από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του παρά το στενό pressing του ανταγωνισμού που τη φετινή σεζόν αποδείχτηκε σκληρότερος από πέρυσι.

Και αυτήν την εβδομάδα θα δούμε μια αλλαγή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αλλά έχει δρομολογηθεί. Επανέρχονται οι αγώνες μεταξύ των χωρών.

Όμως αυτήν την φορά δεν θα δούμε «σύρραξη» του ελληνικού Survivor κατά του τουρκικού. Θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν εναντίον των Ρουμάνων από το «αδερφάκι» «Exathlon» που γυρίζεται και προβάλλεται αυτό το διάστημα στην Ρουμανία. Και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας αφού σε αυτό το νέο πρόγραμμα του Acun Ilicali συμμετέχουν σχεδόν αποκλειστικά επαγγελματίες αθλητές και Ολυμπιονίκες.

Όπως μάθαμε ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας-Ρουμανίας αποφασίστηκε ξαφνικά και αναμένεται να προβληθεί το πιθανότερο την Πέμπτη το βράδυ, χωρίς αυτό να αλλάξει την ροή της αποχώρησης που θα ανακοινωθεί όπως κάθε Πέμπτη στο καθιερωμένο συμβούλιο. Απλά εκείνη την ημέρα δεν θα δούμε αγώνα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση