GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δάκρυα της Μελίνας Μεταξά για τον τραυματισμό της στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μελίνα Μεταξά, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μελίνα Μεταξά, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με έπαθλο ένα αρνί και ένα πασχαλινό τραπέζι.

Η παίκτρια των "Μαχητών" στραβοπάτησε και έπεσε άσχημα την ώρα του αγώνα με την Εύη Σαλταφερίδου. Συνέχισε όμως να αγωνίζεται και έφτασε στον τερματισμό, όπου για λίγα δευτερόλεπτα έχασε από την αντίπαλό της.

Στη συνέχεια όμως μεταφέρθηκε στο ιατρείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε αρκετή ώρα αργότερα στην καλύβα, όπου την περίμεναν οι συμπαίκτες της που αγωνιούσαν για την κατάσταση της υγείας της.

Όταν έμεινε μόνη ξέσπασε σε κλάματα, επειδή ο γιατρός της συνέστησε να απέχει από τα αγωνίσματα για πέντε ημέρες.

«Έπεσα χτύπησα, αλλά κατέβασα ρολά και όσο και να πονούσα συνέχισα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Νιώθω άσχημα γιατί ο γιατρός είπε ότι για πέντε μέρες θα πρέπει να είμαι εκτός από οποιοδήποτε αγώνισμα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό. Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα. Δεν ξέρω τι να κάνω με την ενέργεια που έχω.

Επειδή είμαι υπερκινητική, αυτό το πράγμα επιδρά αντίστροφα στον οργανισμό. Απλά στεναχωριέμαι απίστευτα γιατί και δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στα αγωνίσματα που θα έχουμε τις επόμενες μέρες. Μπορώ να πω ότι μου έτυχαν όλα μαζί. Πρώτη φορά στη ζωή μου πονάω σε τόσα πολλά σημεία ταυτόχρονα. Με επηρεάζει πάρα πολύ ψυχολογικά. Απλά θέλω να κλαίω όλη μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση