GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δηλητηριώδης" ειρωνεία από το Κρεμλίνο: Δεν είμαστε θιασώτες της "διπλωματίας των Twitter"

Η Μόσχα δεν είναι θιασώτης της «διπλωματίας των Twitter» αλλά τάσσεται υπέρ της σοβαρής προσέγγισης στις διεθνείς υποθέσεις, δήλωσ...

Η Μόσχα δεν είναι θιασώτης της «διπλωματίας των Twitter» αλλά τάσσεται υπέρ της σοβαρής προσέγγισης στις διεθνείς υποθέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, μέσω των ποίων καλούσε τη Ρωσία να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους πυραύλους που θα στείλει στην Συρία.

«Δεν είμαστε θιασώτες της «διπλωματίας των Twitter». Είμαστε θιασώτες των σοβαρών προσεγγίσεων» είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ και τόνισε: «Πάντα θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να μην προβαίνουμε σε πρωτοβουλίες οι οποίες μπορούν να βλάψουν την ούτως ή άλλως εύθραυστη κατάσταση» (στην Συρία).

Ο Πεσκόφ προσέθεσε ότι το εσκεμμένο ζήτημα της δήθεν χρήσης χημικών όπλων στην Συρία, δεν μπορεί να συνιστά αφορμή για να προβαίνει κάποιος σε στρατιωτική δράση εναντίον αυτής της χώρας.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε, ότι η πρόφαση περί χρήσης χημικών όπλων στην πόλη Ντούμα είναι εσκεμμένη και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την οποιαδήποτε στρατιωτική δράση» , υπογράμμισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση