GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο στο ελληνικό παράρτημα της Unicef!

Παραγγελία για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου μετά τις καταγγελίε...

Παραγγελία για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου μετά τις καταγγελίες που έκανε η κ. Σοφία Τζιτζίκου, πρόεδρος της εθνικής επιτροπής της Unicef στη χώρα μας, για οικονομικές ατασθαλίες στην οργάνωση τα προηγούμενα χρόνια.
Η κ. Δημητρίου μαζί με την παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διαβίβασε και την επιστολή που της απέστειλε η κ. Τζιτζίκου, η οποία μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της ζήτησε να γίνει έλεγχος των οικονομικών του ελληνικού παραρτήματος της οργάνωσης σε βάθος 15ετίας.
Την προκαταρκτική έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Μουζάκης ο οποίος αναμένεται να καλέσει εντός των επόμενων ημερών την πρόεδρο της UNICEF προκειμένου να δώσει περαιτέρω στοιχεία για όσα αναφέρει στην επιστολή της σχετικά με τα όσα προέκυψαν μετά τον οικονομικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση