GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόφαση-βόμβα της Μακάμπι: Με διαφορετικό ρόστερ σε ΕuroLeague και πρωτάθλημα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προχώρησε σε μία ανακοίνωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αφού από τη σεζόν 2018/2019 θα έχει δύο διαφορετι...

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προχώρησε σε μία ανακοίνωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αφού από τη σεζόν 2018/2019 θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ με διαφορετικούς προπονητές για EuroLeague και πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague. Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος. Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση