GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Με απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street ενώ οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα από τα τέλη του 2014. Ο Dow Jones έκ...

Με απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street ενώ οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα από τα τέλη του 2014. Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,5%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 0,3% και 0,5%, αντίστοιχα.
Οι τραπεζικές μετοχές οδήγησαν σε πτώση την αμερικανική αγορά, με τη μετοχή της JPMorgan να σημειώνει απώλειες 3,6% πριν το τέλος της συνεδρίασης, καθώς τα κέρδη που ανακοίνωσε ήταν χαμηλότερα των αναμενόμενων. Ο τραπεζικός δείκτης του S&P 500 υποχώρησε 2,8%.
Οι επενδυτές φαίνεται ότι εστίασαν την προσοχή τους στην έλλειψη σαφούς ένδειξης ότι επίκειται άμεσα μία υπό αμερικανική καθοδήγηση επίθεση στη Συρία, αλλά η προοπτική μίας στρατιωτικής δράσης της Δύσης στη Συρία, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγκρουση με τη Ρωσία, αιωρούνταν πάνω από τη Μέση Ανατολή.
Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν από τις ανησυχίες για τους γεωπολιτικούς κινδύνους και τα στοιχεία που έδειξαν μείωση των παγκόσμιων αποθεμάτων αργού. Η μετοχή του μπρεντ σημείωνε άνοδο 56 σεντς στα 72,58 δολάρια το βαρέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση