GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street - Έκλεισε με ανάμεικτα αποτελέσματα

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι ενδείξεις για αδύναμη ζήτηση smartphones επηρέασαν αρνητικά τις τ...

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι ενδείξεις για αδύναμη ζήτηση smartphones επηρέασαν αρνητικά τις τεχνολογικές μετοχές και η αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων περιόρισε τη ζήτηση μετοχών, αντισταθμίζοντας την αισιοδοξία για τα εταιρικά κέρδη. Ο Dow Jones υποχώρησε λιγότερο από 0,1%, ενώ ο S&P 500 αυξήθηκε οριακά (0,01%) και ο Nasdaq σημείωσε απώλειες 0,3%.

Οι τεχνολογικές μετοχές ήταν βαρίδι και για τους τρεις μεγάλους δείκτες της Wall Street, εν όψει της ομοβροντίας ανακοινώσεων αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου από μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις.

Οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου αυξήθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2014 εν μέσω ανησυχιών για τις αυξανόμενες εκδόσεις κρατικού χρέους και την επιτάχυνση του πληθωρισμού.

Αν και η αύξηση των αποδόσεων αυτών μπορεί να οδηγήσει τους επενδυτές μακριά από τις μετοχές, τα εύρωστα κέρδη δίνουν στους επενδυτές λόγους για να είναι αισιόδοξοι. Οι αναλυτές περιμένουν τώρα μία αύξηση κερδών σχεδόν 20% για τις εταιρείες του S&P 500 στο πρώτο τρίμηνο.

Πηγή πληροφοριών: Reuters, enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση