GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με ισχυρή πτώση

«Βουτιά» έκανε την Τρίτη η Wall Street καθώς στις ανησυχίες των επενδυτών από τις μεγάλες εταιρείες που προειδοποίησαν για την αύξ...

«Βουτιά» έκανε την Τρίτη η Wall Street καθώς στις ανησυχίες των επενδυτών από τις μεγάλες εταιρείες που προειδοποίησαν για την αύξηση του κόστους τους προστέθηκαν και αυτές από την αύξηση της απόδοσης των 10ετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου πάνω από το 3%, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 1,74% δτις 24.024,13 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 1,34% και 1,70%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Alphabet, μητρικής εταιρείας της Google, μειώθηκε 4,9%, χάνοντας όλα τα κέρδη που είχε από την αρχή του έτους, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στην αύξηση των δαπανών και τη μείωση των περιθωρίων κέρδους της παρά στα καλύτερα του αναμενόμενου κέρδη της.

Η μετοχή της Caterpillar βυθίστηκε 6,6%, καθώς η εταιρεία προειδοποίησε για την επίπτωση από τις αυξήσεις των τιμών του χάλυβα.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αυξάνεται σταθερά από έναν συνδυασμό ανησυχιών για τον πληθωρισμό, την αύξηση του χρέους του αμερικανικού δημοσίου και την αύξηση των επιτοκίων της κεντρικής τράπεζας (Fed).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση