GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: 'Εκλεισε με ισχυρή άνοδο

Ράλι έκανε σήμερα η Wall Street ενισχυμένη από τις ανακοινώσεις ισχυρών εταιρικών αποτελεσμάτων και την ανάκαμψη των τεχνολογικών ...

Ράλι έκανε σήμερα η Wall Street ενισχυμένη από τις ανακοινώσεις ισχυρών εταιρικών αποτελεσμάτων και την ανάκαμψη των τεχνολογικών μετοχών, καθώς υποχώρησαν οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,99% στις 24.322,27 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Dow Jones σημείωσαν κέρδη 1,04% και 1,64%, αντίστοιχα.

Ο δείκτης Nasdaq, όπου οι τεχνολογικές μετοχές έχουν μεγάλο ειδικό βάρος, ανέκοψε το σερί πέντε πτωτικών συνεδριάσεων, ενώ ο τεχνολογικός δείκτης του S&P 500 σημείωσε την πρώτη άνοδό του σε έξι συνεδριάσεις.

Η μετοχή του Facebook εκτινάχθηκε 9,8% μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία, τα οποία φάνηκε να καταλαγιάζουν τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις από το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Cambridge Analytica.

Οι μετοχές των εταιρειών μικροκυκλωμάτων Chipmakers Advanced Micro Devices και Qualcomm σημείωναν κέρδη 13,4% και 1,5%, αντίστοιχα, μετά τα τριμηνιαία κέρδη που ανακοίνωσαν, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της αγοράς, καθησυχάζοντας τις ανησυχίες των επενδυτών για την αδύναμη ζήτηση smartphones.

Η απόδοση των δεκαετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου υποχώρησε κάτω από το 3%, καθώς εμφανίσθηκαν αγοραστές μετά το ξεπούλημά τους που προκλήθηκε από ανησυχίες για την αύξηση των εκδόσεων χρέους από της ΗΠΑ και την αύξηση του κόστους.

Το 4% των εταιρειών του S&P 500 έχει ανακοινώσει αποτελέσματα έως τώρα για το πρώτο τρίμηνο, με το 79,7% να ξεπερνούν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Οι αναλυτές προβλέπουν τώρα μία αύξηση 23,1% των κερδών του πρώτου τριμήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση