GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με οριακές μεταβολές

Με οριακές μεταβολές έκλεισε η Wall Street σε μια συνεδρίαση που αναζητούσε κατεύθυνση, καθώς οι φόβοι για τον πληθωρισμό και οι α...

Με οριακές μεταβολές έκλεισε η Wall Street σε μια συνεδρίαση που αναζητούσε κατεύθυνση, καθώς οι φόβοι για τον πληθωρισμό και οι απώλειες των τεχνολογικών και ενεργειακών μετοχών αντιστάθμισαν τα κέρδη των μετοχών καταναλωτικών εταιρειών, με επικεφαλής την Amazon. Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,05%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύθηκαν 0,11% και 0,02%, αντίστοιχα.

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν ότι η αμερικανική οικονομία επιβραδύνθηκε στο πρώτο τρίμηνο, καθώς η κατανάλωση αυξήθηκε με τον χαμηλότερο ρυθμό σχεδόν πέντε ετών, αλλά η αύξηση των μισθών εν μέσω μίας στενότερης αγοράς εργασίας και οι μειωμένοι φορολογικοί συντελεστές υποδηλώνουν ότι η κάμψη μπορεί να είναι προσωρινή.

Οι μισθοί αυξήθηκαν με τον ταχύτερο ρυθμό 11 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, εντείνοντας τους φόβους για τον πληθωρισμό.

Η Amazon συνέβαλε στο να περάσουν ο S&P 500 και ο Nasdaq σε θετικό έδαφος, καθώς η μετοχή της αυξήθηκε 3,8% μετά τα ισχυρά αποτελέσματα που ανακοίνωσε. Χρηματιστηριακές εταιρείες έχουν αρχίσει να αποτιμούν την εταιρεία πάνω από 1 τρισ. δολάρια.

Η μετοχή της Microsoft σημείωνε κέρδη 1,6%, καθώς τα αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση