GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στον αέρα για 119 επιβάτες - Έσπασε το τζάμι και… ρούφηξε τον πιλότο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι 119 επιβάτες ενός αεροσκάφους κινεζικών αερογραμμών κατά τη διάρκεια πτήσης από το Τσονγκτσίνγκ με προορισμό ...

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι 119 επιβάτες ενός αεροσκάφους κινεζικών αερογραμμών κατά τη διάρκεια πτήσης από το Τσονγκτσίνγκ με προορισμό τη Λάσα, τη Δευτέρα.

Την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε στα 32.000 πόδια, το δεξιό μπροστινό τζάμι στο πιλοτήριο του αεροπλάνου αποκολλήθηκε. Λόγω της αποσυμπίεσης ο αέρας άρχισε να "ρουφάει" τον συγκυβερνήτη εκτός του αεροσκάφους.


Οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου σώθηκαν χάρη στην ψυχραιμία του κυβερνήτη, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αεροσκάφους και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο της Τσενγκντού.

Εκτός του συγκυβερνήτη και άλλου ένα μέλους του πληρώματος που τραυματίστηκαν ελαφρά, κανένας από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό.


Πηγή πληροφοριών: Daily Mail
Πηγή ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση