GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Εξομολόγηση σοκ της 11χρονης που ασελγούσε σε βάρος της ο ιερέας

Στη γιαγιά της στη Βουλγαρία θα φιλοξενηθεί η ανήλικη, η οποία στην ηλικία των 11 ετών βίωσε την τραυματική εμπειρία, όταν 80χρονο...

Στη γιαγιά της στη Βουλγαρία θα φιλοξενηθεί η ανήλικη, η οποία στην ηλικία των 11 ετών βίωσε την τραυματική εμπειρία, όταν 80χρονος ιερέα ασέλγησε σε βάρος της με τη συγκατάθεση και της ίδιας της μητέρας της -της 30χρονης Βουλγάρας- για να ενισχύεται εκείνη με οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα.

Η Εισαγγελία Βόλου έκρινε ότι η ανήλικη θα πρέπει να ταξιδέψει στη Βουλγαρία και να μείνει με τη γιαγιά της. Κινώντας τις σχετικές διαδικασίες, καθώς η μητέρα του κοριτσιού κρίνεται ακατάλληλη για την ανατροφή της ανήλικης, η Εισαγγελία Βόλου διαπίστωσε ότι η γιαγιά είναι ούτως ή άλλως εκείνη που έχει την επιμέλεια.

Μετά τη διαπίστωση αυτή, η ανήλικη, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται σε προστατευόμενο περιβάλλον, θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Στο μεταξύ, ο 80χρονος ιερέας που κατηγορείται για την υπόθεση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη. Επισημαίνεται ότι κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που έχει συμπληρώσει τα 10 έτη όχι όμως και τα 15 έτη, έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε χθες Δευτέρα και η 30χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ασέλγεια, και ζήτησε και έλαβε επίσης 24ωρη προθεσμία. Αμφότεροι κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφτηκε το περασμένο Σάββατο μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έπειτα από πληροφορίες ότι ο 80χρονος ιερέας ενδέχεται να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε ανήλικο κορίτσι.

Έτσι, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άρχισε να παρακολουθεί διακριτικά τον 80χρονο, τον οποίο είδε να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με μία 30χρονη Βουλγάρα και το ανήλικο παιδί της.

Η εξέλιξη της παρακολούθησης σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία όταν ο ηλικιωμένος ρασοφόρος επισκέφτηκε με τη μονογονεϊκή οικογένεια ένα κατάστημα pet shop. Ο ηλικιωμένος ρασοφόρος λίγο αργότερα αποχωρούσε από το κατάστημα με την ανήλικη και επιβιβαζόταν σε λεωφορείο, ενώ η μητέρα του παιδιού έφευγε προς άλλη κατεύθυνση, κουβαλώντας ένα παπαγάλο σε κλουβί.

Από την παρακολούθηση προέκυψε ότι ο ιερέας, επιβιβάστηκε με το κοριτσάκι σε λεωφορείο (η μητέρα έφυγε προς άλλη κατεύθυνση) και την οδήγησε στον Άναυρο. Ανάμεσα σε φυλλωσιές αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης. Από την περαιτέρω έρευνα και την εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε ότι αυτό έχει ξανασυμβεί άλλες πέντε φορές.

Ο ιερέας πάντως, φέρεται να υποστήριξε στην Εισαγγελία Βόλου το Σάββατο ότι είναι αθώος και ότι θέλουν να τον μπλέξουν. Αντίθετα, η Βουλγάρα αναγνώρισε τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη.

Η 30χρονη φέρεται να σύναψε ερωτικές σχέσεις με τον ιερέα προ διμήνου. Εντούτοις εκείνος φέρεται να της ζητούσε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη έναντι αμοιβής, κάτι που η 30χρονη δέχτηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση