GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! Συναυλία στην..Αλβανία δίνει (με εισιτήριο 120-200€) ο Νότης Σφακιανάκης...

Στις 24 Μαΐου ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στα Τίρανα της Αλβανίας, την οποία ήδη διαφημίζει, προκαλώντας πάντως έκ...

Στις 24 Μαΐου ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στα Τίρανα της Αλβανίας, την οποία ήδη διαφημίζει, προκαλώντας πάντως έκπληξη και σχόλια...
Ως γνωστόν ο Έλληνας καλλιτέχνης έχει επικριθεί αρκετές φορές για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τις απόψεις του για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πολλές ήταν οι φορές που διατυμπάνισε την Ελληνικότητα του!
Στο Πρωινό παρουσίασαν και τις τιμές των εισιτηρίων- οι οποίες κυμαίνονται από 120 έως 200 ευρώ- και στάθηκαν στο γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου που δεν είναι 20 ευρώ όπως είθισται σε μία συναυλία!
 Οι συντελεστές της εκπομπής, λοιπόν, είχαν κάποιες απορίες… «Απορώ, επειδή οι απόψεις του είναι ελαφρώς ακραίες σε ότι αφορά στις εθνικότητες, επειδή διατυμπανίζει πολύ την ελληνικότητά του, γιατί πήρε αυτή την απόφαση;», αναρωτήθηκε ο Άρης Καβατζίκης. Στη συνέχεια η παρέα σχολίασε τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων και η Κλεοπάτρα Πατλάκη ρώτησε: «Άρα που καταλήγουμε;» και απάντησε: «Ότι όταν μιλάει το χρήμα τελειώνει η ιδεολογία».

Χρήστης του facebook θυμήθηκε καιότι μόλις λίγο καιρό πριν ο Σφακιανάκης είχε «ενοχληθεί» που η Ελένη Φουρέιρα θα πάρει μέρος στη Eurovision με την Κύπρο και έλεγε: «Της Ελένης δεν το έχω ακούσει το τραγούδι αλλά αυτό τώρα που μου είπες ότι συμμετέχει για λογαριασμό της Κύπρου, τι είναι αυτό το πράγμα; Συμμετέχω εγώ με τη Ρωσία αλλά είμαι γερμανός και το τραγούδι το έχει γράψει ένας Έλληνας... Αυτό δεν είναι σωστό! Είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να πηγαίνει με την Γερμανία αλλά να έχει καταγωγή από.... αλλού;».


Notis Sfakianakis
Το τηλεοπτικό σποτ της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα, στις 24 Μαΐου, όπως μεταδόθηκε από τον αλβανικό τηλ. σταθμό "Top Channel".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση