GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινά πυρά κατά μήκος των συνόρων της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τις ανακοινώσε...

Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινά πυρά κατά μήκος των συνόρων της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις αξιωματούχων.
Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να ανοίξουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ.

Οι διαδηλώσεις εντάθηκαν λόγω της 70ής επετείου της ίδρυσης του Ισραήλ με τα μεγάφωνα σε τεμένη της Γάζας να καλούν τους Παλαιστίνιους να συμμετάσχουν στη «Μεγάλη πορεία της επιστροφής».
«Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα όταν θα περάσουμε τον φράχτη και θα πούμε στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο ότι δεν θα δεχθούμε να είμαστε πάντα υπό κατοχή», δήλωσε ο Άλι στα διεθνή ΜΜΕ.
«Πολλοί μπορεί να γίνουν μάρτυρες σήμερα, αλλά ο κόσμος θα ακούσει το μήνυμά μας. Η κατοχή πρέπει να τελειώσει», είπε.
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σήμερα 16 Παλαιστίνιους, περιλαμβανομένου και ενός 14χρονου αγοριού και ενός άνδρα σε αναπηρικό αμαξάκι, και περίπου 500 διαδηλωτές έχουν τραυματιστεί, τουλάχιστον 200 από αληθινά πυρά, δήλωσαν αξιωματούχοι στον τομέα της υγείας.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση