GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάλληλοι τράπεζας "ξάφριζαν" επί 17 χρόνια αντικείμενα και χρήματα από θυρίδες

Χρυσές λίρες, ρολόγια, χρυσαφικά αλλά και χρήματα έκλεβαν επί 17 ολόκληρα χρόνια από τραπεζικές θυρίδες έξι υπάλληλοι υποκαταστήμα...

Χρυσές λίρες, ρολόγια, χρυσαφικά αλλά και χρήματα έκλεβαν επί 17 ολόκληρα χρόνια από τραπεζικές θυρίδες έξι υπάλληλοι υποκαταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας μεγάλο οικονομικό όφελος.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από την παραπάνω Υπηρεσία και ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον κ. Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς σε βάρος έξι Ελλήνων ηλικίας 61 έως 64 ετών για υπεξαίρεση στην υπηρεσία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, εργαζόμενοι σε τραπεζικό υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εκμεταλλευόμενοι την πρόσβασή τους σε τραπεζικές θυρίδες, κατά τα έτη 1999 έως 2016, αφαίρεσαν χωρίς ίχνη παραβίασης της κλειδαριάς, από το εσωτερικό εννέα τραπεζικών θυρίδων, τις οποίες είχαν μισθώσει συνολικά 13 άτομα, πλήθος από χρυσές λίρες Αγγλίας, ρολόγια και χρυσαφικά συνολικής αξίας 2.676.500 ευρώ, το συνολικό χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ και των 3.196 δολαρίων Η.Π.Α..

Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση