GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΠΛΥΜΑ; 2 εκ. η πραγματική αξία του σαλέ που αγόρασε ο αρχηγός των Podemos...

Thanassis Skokos Είπαμε: Αριστεροί ειμαστε,όχι μαλακες. Η βίλα του συντρόφου Ιγκλεσιας είναι 250 τετραγωνικών μέτρων (έχει τρία υπνοδ...

Thanassis Skokos
Είπαμε: Αριστεροί ειμαστε,όχι μαλακες.
Η βίλα του συντρόφου Ιγκλεσιας είναι 250 τετραγωνικών μέτρων (έχει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων ένα master bedroom -όπως γράφει η ανάρτηση στο μεσιτικό γραφείο ΟΚ Diario) και είναι χτισμένη σε οικόπεδο 2.300 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει επίσης, ξενώνας και πισίνα, που τέθηκε στο επίκεντρο των +35.000 “τιτιβισμάτων” που έγιναν για το θέμα, στα social media. Παρεμπιπτόντως, σχολιάστηκε και το SUV που αγόρασε -αξίας 12.000 ευρώ.
Δεν θέλω να είμαι κακός, αλλα με αυτα τα χαρακτηριστικά 15 χιλιόμετρα απο το κέντρο της Μαδρίτης τα 550 χιλιάρικα (2000 €/μ-μεγάλο οικόπεδο- πισίνα-ξενωνας) φαίνονται λίγα. Όποτε ο νους πηγαίνει και σε κατι χειρότερο.
Γεώργιος Καραγιάννης Από μακρυά φαίνεται το ξέπλυμα...
Thanassis Skokos Λένε οτι το πήρε απο πλειστηριασμό.
ΓεωργιοΣ ΣτεργιαδηΣ
Εντωμεταξύ το σαλέ ο Ιγγλέσιας το αγόρασε 540.000€ από πλειστηριασμό και η πραγματική του αξία ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση