GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Εσείς κάψατε την Αθήνα το 2008 - Τελειώνετε με τους Ρουβίκωνες - ΒΙΝΤΕΟ

Στην επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αλλά και την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριά...

Στην επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αλλά και την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της ομιλίας του στην προ ημερησίας συζήτηση για την Οικονομία στη Βουλή.
Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του ότι έχει την πολιτική ευθύνη για τη βία και την ανομία που επικρατεί.
«Η βία είναι μία και είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία. Σταματήστε να εξωραΐζετε τον τραμπουκισμό, αποκαλώντας τον «ακτιβισμό» κ. Τσίπρα. Και συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι είναι αποτέλεσμα της αριστερής ιδεοληψίας σας να διαχωρίζετε τη βία σε αυτήν των ακροδεξιών και σε εκείνη του «συγκεντρωμένου πλήθους» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Σας καλώ να πράξετε το αυτονόητο, όχι μόνο να καταδικάσετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, αλλά να το αποδείξετε στην πράξη. Απελευθερώστε τα Εξάρχεια, απελευθερώστε τα κατειλημμένα κτήρια και δώστε τα στους πολίτες και τελειώνετε με τους Ρουβίκωνες». Ο Δήμαρχος Τήνου με οκτώ άτομα προσωπικό στο αστυνομικό τμήμα κατάφερε και συνέλαβε τον Ρουβίκωνα. Εσείς δεν θέλετε να το κάνετε, γιατί οι εκλεκτικές σας συγγένειες με τον χώρο είναι τέτοιες, που οι παλιοί σύντροφοί σας δεν σας το επιτρέπουν... Μωρό που μπουσουλάει, είπε ο κ. Τόσκας, ότι είναι ο Ρουβίκωνας, υποθέτουμε ότι η μαμά θα το βοηθήσει να περπατήσει με στοργή και προδέρμ».
Απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Δεν σας επιτρέπω να αφήσετε το παραμικρό υπονοούμενο ότι η ΝΔ έχει οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε έκφραση βίας».
«Εσείς κάψατε την Αθήνα, εσείς χαϊδεύατε τους αγανακτισμένους όταν μιλούσαν για κρεμάλες. Εσείς εξισώνατε τη φυσική βία με τη βία των μνημονίων. Εσείς είστε που 8 χρόνια μετά, δεν τολμήσατε να πείτε λέξη για να τιμήσετε τη μνήμη των δολοφονημένων της Marfin.
Μην με κοιτάτε έτσι αμήχανα, έχετε τεράστια ευθύνη για τη βία και την ανομία», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση