GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 στη Superleague

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ σάρωσε στα βραβεία Novasports, για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18. Ο Μανόλο Χιμένεθ με 46% των ψήφων των Ελλήνων φιλ...

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ σάρωσε στα βραβεία Novasports, για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18.
Ο Μανόλο Χιμένεθ με 46% των ψήφων των Ελλήνων φιλάθλων ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα με τεράστια διαφορά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ και τον Νταμίρ Κάναντι του Ατρομήτου.
Παράλληλα, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Μάρκο Λιβάγια ήταν μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα.
Επίσης, καλύτερο γκολ της σεζόν ψηφίστηκε αυτό με φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 3-2 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν πίσω από τον Ουάρντα που βγήκε MVP του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
  • Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Γιαννιώτης αναδείχθηκαν καλύτεροι τερματοφύλακες για την σεζόν 2017-2018.
  • Λέο Μάτος, Μιχάλης Μπακάκης, Ντιμίρο Τσιγκρίσνκι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σπύρος Ρισβάνης, Ανέστης Αναστασιάδης, Αντελίνο Βιερίνια και Λεονάρντο Κούτρης αναδείχθηκαν καλύτεροι αμυντικοί του πρωταθλήματος 2017-2018.
  • Ινγκλέσιας, Πέλκας, Φορτούνης, Λουντ, Χριστοδουλόπουλος, Ρόσα, Πέτρος Γιακουμάκης, Αλμπάνης και Ουάρντα, αναδείχθηκαν κορυφαίοι μέσοι για τη σεζόν που μας πέρασε.
  • Μάρκο Λιβάγια, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Έρικ Γέντρισεκ ανδείχθηκαν κορυφαίοι επιθετικοί για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.
  • Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2017/18.
  • Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2017/18 στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση