GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ εξέφρασε “αδυναμία” να κατανοήσει τ...

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ εξέφρασε “αδυναμία” να κατανοήσει την πολιτική λογική που έχει η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για εκλογές, με δεδομένο, όπως είπε, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του προγράμματος. 

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι η συζήτηση με τους δανειστές έχει προχωρήσει τόσο αναφορικά με την τέταρτη αξιολόγηση, όσο και με το χρέος και τη μεταμνημονιακή εποχή.

Ξεκαθάρισε ότι, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπάρχει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης για τις μειώσεις των συντάξεων από 1ης Ιανουαρίου του 2019, αλλά και για τη μείωση του αφορολογήτου.

Αναφορικά με την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα και εκτίμησε ότι η στάση που κρατά η Τουρκία την απομονώνει διεθνώς.

Ερωτώμενος σχετικά με την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για βομβαρδισμό με ψευδείς ειδήσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από τον κ. Μαρινάκη, τα οποία στρώνουν το χαλί, όπως είπε, για την πολιτική γραμμή της ΝΔ και στη συνέχεια την υιοθετεί ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση