GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Masterchef" έγιναν 22 κρατούμενοι στις φυλακές Χανιών

Με τον τίτλο του μάγειρα ή του ζαχαροπλάστη θα κληθούν να κερδίσουν ξανά τη ζωή οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος &quo...

Με τον τίτλο του μάγειρα ή του ζαχαροπλάστη θα κληθούν να κερδίσουν ξανά τη ζωή οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος "Κρήτη 1" στα Χανιά, αφού ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και πήραν τα πιστοποιητικά τους.

Πρόκειται για 22 κρατούμενους που παρακολούθησαν από τον Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο "Μαγειρική", που υλοποιήθηκε μέσα στη φυλακή, με την ελπίδα να έχουν ένα εφόδιο για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους όταν θα αποφυλακιστούν.

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από τον ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης και υλοποιήθηκε από το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας.

Οι κρατούμενοι μετά τον εκπαιδευτικό κύκλο έλαβαν πλήρη κατάρτιση για το αντικείμενο της μαγειρικής, με επάρκεια γνώσης αρκετή για να εξασκήσουν στο μέλλον το επάγγελμα του μάγειρα ή του ζαχαροπλάστη. Η απονομή των πιστοποιητικών θα γίνει σε επίσημη τελετή την Παρασκευή στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Καταστήματος Κράτησης Χανίων.

Σημειώνεται, ότι πέρσι το καλοκαίρι είχαν απονεμηθεί σε 17 κρατούμενους των φυλακών "Κρήτη 1" απολυτήριοι τίτλοι στου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί εντός του καταστήματος.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: besthealthmag.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση